Aliexpress en DHgate verkoper betrouwbaarheid.

Doordat ik de laatste steeds vaker de vraag krijg van bezoekers of de verkoper van de producten die zij willen kopen wel zo betrouwbaar is. Vandaar dat ik nu een nieuw gedeelte heb gemaakt.

Op deze pagina kun je mij de vraag stellen of de verkopers van de producten die jij wilt kopen wel betrouwbaar zijn.
De verkopers die ik bekijk zet ik hier neer op deze pagina zodat andere dit ook kunnen zien.

Dus plaats hier even een reactie met de producten of verkopers en dan zal ik deze controleren op betrouwbaarheid.

 

 • Femke

  Dank je voor je snelle reactie. Had idd ook al wat speurwerk verricht over de western Union bank en zelfs op hun eigen site geven ze aan dat je beter geen transacties met buitenlandse bedrijven kunt doen vanwege de onmogelijkheid om het terug te krijgen. Maar nu weet ik zeker dat ik het niet ga doen.
  Heb ook via Aliexpress voor wat meer geld een leuke keukenmachine gezien en daar is de betaling iig een stuk betrouwbaarder dus ik ga het daar bestellen.
  Nogmaals bedankt!

  • StefanAdmin

   Geen dank!

   Succes er mee.

 • Femke

  Ik heb ook een mooie aanbieding gezien op alibaba maar twijfel of ik het moet doen. Inmiddels contact gehad met de supplier en die lijkt eager om het verkopen. Het bedrijf heet Tamosh en het zit vlg alibaba in India maar het factuuradres zit in Maleisië. Ik zou het geld naar een western Union bank over moeten maken. Ik kan via Google geen verdere gegevens vinden over tamosh. Het gaat om 1 keukenmachine (Kitchenaid) voor $210,- incl verzending. Is er iemand die me dit kan aan-/afraden?

  • StefanAdmin

   Hallo,

   Ik kan het je (helaas) afraden.
   Het klopt meestal al niet als er het factuur adres niet klopt met waar het bedrijf zegt dat deze zit.
   Ook maken veel oplichters gebruik van wesrern union bank, en kan ik dat afraden. Want eenmaal over gemaakt is het vrij wel onmogelijk om het terug te krijgen.

   Je moet ook nooit buiten aliexpress om betalen aan verkopers want dat weet je meestal gelijk dat het om een oplichter gaat.

   Als je meer vragen hebt stel ze dan gerust.

   Groeten,
   Stefan

 • latifa

  Hallo,

  Ik wil graag ook wat bestellen via alibaba.com. hoe kan ik de betrouwbaarheid controleren?
  mvg

  • StefanAdmin

   Plaats hier maar dan zal ik even voor je kijken.

   Groeten,
   Stefan